Dny otevřených dveří na VŠFS: Začněte studovat MBA již v červenci!

03Května

MBA program na Vysoké škole finanční a správní je realizovaný ve spolupráci s City University of Seattle, USA – jednou z nejlépe hodnocených amerických univerzit na online výuku. Také naše kurzy v Praze probíhají z velké části online, což činí studium časově flexibilní a tedy vhodné i pro zájemce z řad pracujících na plný úvazek či osoby žijící v zahraničí.

Studijní plán, který jsme v roce 2022 aktualizovali, je nastaven tak, aby studenty lépe připravil na výzvy dnešního obchodního světa. Odpovídá tedy potřebám současných trendů a požadavkům firem na vzdělání a kompetence absolventů. Zároveň jsme otevřeli možnost nástupu do studia 4x ročně. Díky tomu na svůj další krok k dosažení profesních cílů nemusíte nikdy čekat dlouho – studium můžete zahájit v říjnu, lednu, dubnu a červenci.

Chcete se dozvědět o našem programu více? Přijďte se podívat na jeden z našich Dní otevřených dveří. Nejbližší z nich se budou konat 10. a 27. května: https://www.vsfs.cz/?id=1109-dny-otevrenych-dveri.

Pokud se Vám žádný z termínů nehodí, můžete nás kontaktovat napřímo prostřednictvím emailu mba@vsfs.cz a domluvit si individuální schůzku. Další informace o programu naleznete na webových stránkách www.vsfs.cz/?id=1069-mba.

Těšíme se na Vás!

01Května

Uzávěrka přihlášek do francouzsko-českého programu MBA/20.5.2024

Přečíst
23Dubna

Program MBA Management a Leadership Ekonomické fakulty VŠB-TUO byl úspěšně reakreditován

Přečíst
16Dubna

Plénum zvolilo nové předsednictvo CAMBAS

Přečíst
11Dubna

Jaké jsou atributy kvalitního MBA programu? Odpovídá Vojtěch Opleštil pro Forbes

Přečíst